Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Het NIEUWE ALTERNATIEF in de voedingsindustrie
Geconditioneerde ruimtes die volledig voldoen aan de strenge eisen van de vleesverwerkende industrie.

Het NIEUWE ALTERNATIEF in de voedingsindustrie

Wat begon als een hulpvraag, leidde uiteindelijk tot de creatie van ProColdstore, een private label van Prodoor. Dit verhaal vond zijn oorsprong bij hoogwaardig vleesverwerker Hems in Oss. Toen Hems tegen problemen aanliep aangaande condensproblematiek en ijsvorming, deed zij een beroep op de expertise van Prodoor. Voor Hems realiseerde ProColdstore vervolgens een inpandige optimalisatie en verbouwing. Een nieuwe koelcel werd gecreëerd en de duurzaamheid werd verbeterd met betrekking tot het energieverbruik. Hems breidt nu haar activiteiten opnieuw uit door de koop van een bedrijfsgebouw aan de Longobardenweg in Oss. De voormalige vleesverwerkingslocatie van Pali Group dient volledig gerenoveerd te worden en Hems schakelde opnieuw ProColdstore in.

Turnkey en volledig ontzorgde geïsoleerde ruimtes

Clen Dielen, Operationeel Manager van Hems, is uiterst tevreden over de proactieve werkwijze van ProColdstore: “ProColdstore is zéér flexibel en zéér snel in het praktisch oplossen van uitdagingen die anderen al snel als problemen zien”, vertelt hij. Dankzij deze aanpak beschikt Hems nu over geconditioneerde ruimtes die volledig voldoen aan de strenge eisen van de vleesverwerkende industrie. De samenwerking tussen Hems en ProColdstore is daardoor aanzienlijk versterkt en vormt een solide basis voor nu en in de toekomst. Ronnie Schiltmans, eigenaar van Prodoor en initiatiefnemer van ProColdstore vat het treffend samen: “Een rechttoe rechtaan nieuw huis bouwen, kunnen velen, maar een oude boerderij verbouwen waarin niets past is nog maar voor heel weinigen weggelegd. Je moet enthousiast worden van de uitdaging en in dit kader voor je kunnen zien wat er moet gebeuren om oplossingsgericht en op basis van expertise, ervaring en intrinsieke drang in recordtempo het te renoveren bedrijfsgebouw in bedrijf te zetten.” 

IMG 2335 kopie
Alles onder controle met de ‘hands on’ mentaliteit van ProColdstore.

Uniek en onnavolgbaar

Prodoor richt zich steeds intensiever op aanverwante werkzaamheden, naast industriële deuroplossingen in de voedingsindustrie. Dit is onderdeel van haar visie op maximale ontzorging. ProColdstore maakt het voor de gebouweigenaar mogelijk om zonder traditionele aannemer en isoleerder te renoveren. Het uitschakelen van meer en meer onnodige onderaannemers leidt tot maximaal ‘lean’ werken, wat de bouwtijd maximaal verkort tegen relatief veel minder kosten. De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt en hoeft zelf niet meer de regie te voeren over de voortgang en kwaliteit. ProColdstore neemt alle onroerend goed werkzaamheden aan bouwkundige aanpassingen, isolatiesysteembouw, vloerwerkzaamheden, koeltechnische installaties en elektriciteitsvoorziening vanaf de éérste tot de laatste minuut onder controle met haar ‘hands on’ mentaliteit.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details

Kunnen we je helpen met zoeken?

Bekijk alle resultaten